3/31/2020
   
Uporabniško ime:
Geslo:
 
  Ste pozabili geslo?
Tukaj smo, da vam pomagamo.
 
Pokličite nas na telefonsko številko 031 394 364.
   
Naročite izterjavo s pomočjo spletnega obrazca
   
Pošljite nam obvestilo na elektronski naslov
   
Ali nas obišcite v naših poslovnih prostorih v Mariboru.
   
   

Celovita izterjava dolgov

Spoštovani!

Boste poslovno leto zaključili uspešno, pa se kljub temu bojite, da ne boste mogli poravnati vseh svojih obveznosti ali razpolagati z ustvarjenim dobičkom ? Plačujete davek na dodano vrednost za posle, za katere niste dobili plačila? Je del vaših terjatev zastaral ? Potem ste žrtev plačilne nediscipline v našem gospodarstvu, ki je niso uspela odpraviti niti stroga določila Zakona o finančnem poslovanju podjetij. Zdaj je čas, da z našo pomočjo spremenite svoje terjatve v sredstva na računu! V kolikor je pri vas prisoten kateri od sledečih vzrokov, Vam lahko pomagamo: želim se izogniti stroškom neuspešnih dolgotrajnih izterjav, ne vem kaj moram storiti, da bi terjatev izterjal, zraven rednega dela nimam časa za izterjave, ne želim hoditi po sodišču ali k odvetniku, ne želim vnaprej plačevati odvetniku in sodišču za dolgotrajni negotov postopek, dolžnika predobro poznam, da bi ga tožil, vem da dolžnik nima denarja, z lastno izterjavo sem imel samo stroške.

Kot v slovenskem poslovnem okolju, za pravno svetovanje in izterjavo dolgov uveljavljeno podjetje z več kot deset letno tradicijo uspešnih izterjav, vam lahko odgovorno ponudimo izvedbo izterjave terjatev do vaših dolžnikov, po lastnem sistemu celovite izterjave dolgov, po katerem smo uspešno izvedli naše izterjave, za več kot 1000 slovenskih in tujih, pravnih ter fizičnih oseb, ki dolgoročno ostajajo naše stranke in s tem izkazujejo ustreznost naših strokovnih storitev. Velovito izterjavo dolgov izvedemo po sledeči ponudbi:

PONUDBA ŠT. 1/2014 - 
CELOVITA IZTERJAVA DOLGOV
 

Naštete težave odpadejo, v kolikor nam terjatev, katere glavnica presega 1.000,00 EUR, odstopite v izterjavo, s pogodbo o odstopu terjatve, pri čemer prevzamemo celotne stroške (tudi celotne stroške izvršilnega postopka) in s tem povezan riziko izterjave le-te. Dolžnika terjamo v našem imenu in na naš račun, z uporabo vseh predpravdnih sredstev (opomin z orisom stroškov in posledic izterjave, telefonski pogovor z dolžnikom, obisk dolžnika, s ciljem sklenitve in realizacije pogodbe o poravnavi) in v kolikor je to potrebno (cca. 25% primerov) vseh dovoljenih izvršilnih sredstev (rubežev denarnih sredstev pri bankah, rubežev premičnin, rubežev vrednostnih papirjev, rubežev nepremičnin,...), tako da terjatev izterjamo na najhitrejši možni način (večina izterjav v roku 45 dni), saj je le-to tudi v našem interesu, saj imamo do uspešne izterjave, z izterjavo samo stroške. V roku osem dni po opravljeni izterjavi vam na vaš račun nakažemo 94% izterjane glavnice, za kar jamčim z vsem svojim premoženjem. V kolikor brez vaše odgovornosti ne bi uspeli določene terjatve izterjati, ne boste z njeno izterjavo imeli nikakršnih stroškov, saj je riziko izvršilnih stroškov na nas.

 

Pridružite se našim zadovoljnim strankam, pri čemer zadošča, da nam po pošti, faksu ali na mail, pošljete izpise odprtih postavk do dolžnikov ali kopije računov, po čemer vam bomo po pošti poslali v podpis Pogodbo o odstopu terjatve v izterjavo. Edini strošek, ki ga ob tem zaračunavamo, je 25,00 EUR+DDV, kot strošek priprave pogodbe.

Ali pa preprosto naročite izterjavo s pomočjo našega spletnega obrazca.

Predstavitev | Kje smo? | Dejavnosti | Reference | Kontakt | Izterjava dolgov
O straneh
Tel.: 05 912 19 30 • Fax: 05 912 19 31 • Gsm: 031 394 364
Domov Pošlji e-pošto Vsebina in kazalo strani Predstavitev Izterjava dolgov Ostala ponudba Reference Kje se nahajamo? Kontakt